Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Η εμπειρία της εταιρείας μας στην  υγειονομική περίθαλψη ξεκινά από το 1979, όπου ο CEO της εταιρείας με ειδίκευση Biomedical Engineering στις ΗΠΑ, εξετέλεσε ως επικεφαλής του Τεχνικού Τμήματος Υποστήριξης σε Δημόσιο Γενικό Νοσοκομείο επί έντεκα συναπτά έτη. Στην συνέχεια η πορεία του στην θυγατρική εταιρεία Transmedica της GE (General Electric) που ειδικευόταν σε ιατρικό εξοπλισμό, και μετέπειτα στην Αμερικανική Environmental Tectonics Corporation καθώς και σε άλλες μεγάλες εταιρείες, έδωσαν την πολύτιμη εμπειρία και ώθηση για την δημιουργία της εταιρείας με προσανατολισμό στους θαλάμους χαμηλής πίεσης (altitude chambers) καθώς και προσομοιωτών πτήσεων. Στην συνέχεια προστέθηκαν και οι θάλαμοι υψηλής πίεσης (υπερβαρικοί θάλαμοι). Η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση σε νέες τεχνολογίες σε συνδυασμό με την ανάθεση κρίσιμων project (ιδιωτικών αλλά και δημόσιων/στρατιωτικών), συνέβαλαν στην προέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας τα τελευταία δέκα χρόνια, με συστήματα καινοτόμου τεχνολογίας για απολύμανση επιφανειών και αέρα.

Αποστολή και όραμα

Εξετάζοντας την εκθετική ταχύτητα και τον όγκο των πληροφοριών που παράγονται αυτή την στιγμή αλλά και θα παραχθούν τα επόμενα χρόνια, γίνεται επιτακτική η ανάγκη προσαρμοστικότητας και ευκινησίας των επιχειρήσεων έχοντας ως αρχή την ασφαλή, επιτυχημένη και με πολλά πλεονεκτήματα παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προς όφελος πρωτίστως του έθνους, που θα αποτελέσουν βασικό παράγοντα αποτελεσματικότερης και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένης λύσης τόσο στον εξοπλισμό της Εθνικής Άμυνας όσο και στον ιατρικό εξοπλισμό.

Σε αυτό το σημείο, η BGS Mission Solutions σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους Royal IHC, Sterisafe ApS, Ecozone Technologies έρχεται να βελτιστοποιήσει τον επιχειρησιακό εξοπλισμό των ενόπλων δυνάμεων και την παροχή επείγουσας ιατρικής υποστήριξης.

Οι βασικές αξίες της BGS Mission Solutions για την επίτευξη των στόχων της:

  • Δέσμευση – δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον κλάδο. Είμαστε αφοσιωμένοι στους ανθρώπους μας και στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων των προϊόντων μας στο περιβάλλον.
  • Συνεργασία – οι πελάτες και οι προμηθευτές μας είναι συνεργάτες μας. Η συνεργασία είναι το κλειδί για την επιτυχία στον κλάδο μας.
  • Καινοτομία – προσφέρουμε συνεχώς νέες τεχνολογίες που επιτρέπουν στους πελάτες μας να λειτουργούν με πιο έξυπνο και ασφαλέστερο τρόπο, να ενεργούν πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα.

Οι συνεργάτες μας

Η Royal IHC ξεκινά τις δραστηριότητες της τον 17 αιώνα ως Ναυπηγική Εταιρεία στην Ολλανδία. Μέσα στο πέρασμα των χρόνων αποκτά έναν μεγάλο αριθμό ναυπηγείων ενώ με την εκβιομηχάνιση προχωρά στον τομέα των βυθοκορήσεων. Εξελίσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και κατακτά την υπεράκτια βιομηχανία, κάνοντας το όνομα της παγκοσμίου φήμης για τα ειδικά σκάφη ανοιχτής θαλασσής, βυθοκόρησης και εξόρυξης. Παράλληλα με την σύμπραξη της με την Hytech εισέρχεται στην κατασκευή υπερβαρικών θαλάμων και καταδυτικού εξοπλισμού. Τέλος ως αξιόπιστος πάροχος ναυτιλιακών λύσεων σχεδιάζει , κατασκευάζει και συντηρεί πολεμικά πλοία με παράλληλη αναβάθμιση του εξοπλισμού τους.

Η Sterisafe ApS με ισχυρό υπόβαθρο στην επιστήμη της  μηχανικής συγκέντρωσε  τα τελευταία ευρήματα και καινοτομίες στην ατμοσφαιρική χημεία, την τεχνολογία πλάσματος, αισθητήρων και τεχνητής νοημοσύνης  για να αναπτύξει μια ανώτερη και μοναδική λύση απολύμανσης με όζον. Βρίσκεται στην καρδιά της επιστημονικής πόλης της Κοπεγχάγης από το 2014 αναπτύσσοντας μια μοναδική και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία για την ασφαλή, αποτελεσματική, γρήγορη και αυτοματοποιημένη απολύμανση πρωτίστως χώρων υγειονομικής σημασίας  αλλά και άλλων διαφόρων κλάδων.

Η Ecozone Technologies ειδικεύεται στην ανάπτυξη και παρασκευή γεννητριών όζοντος οι οποίες  τροφοδοτούνται με ατμοσφαιρικό αέρα και διατίθενται παγκοσμίως για απολύμανση χώρων. Η ισχύς της εταιρείας στηρίζεται  στην εφαρμοσμένη επιστήμη παραγωγής όζοντος  και αυτό την οδήγησε σε διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ που αποτελούν τη βάση των προϊόντων της κάνοντας τα γνωστά ως τεχνολογία εκκένωσης διπλού διηλεκτρικού φράγματος. Η εταιρεία διαθέτει κινητές και σταθερές μονάδες όζοντος με υψηλή απόδοση όζοντος και μπορούν να λειτουργήσουν υπό αντίξοες συνθήκες.