Τεχνολογία

Λειτουργία απολύμανσης με το Sterisafe Pro

Ο Κύκλος Βαθιάς Απολύμανσης (FDDC/ΚΒΑ) είναι η μοναδική τεχνολογία που εφαρμόζει πλήρη διαδικασία απολύμανσης  επιφανειών και αέρα, έπειτα  από την βιολογική απολύμανση με όζον. Τέλος, αφαιρεί όλα τα οξειδωτικά αέρια που απομένουν μαζί με  επιβλαβή υποπροϊόντα, όπως τα νανοσωματίδια. Χάρις σε αυτήν την διαδικασία καθαρισμού, μπορούμε να εισέλθουμε  στο δωμάτιο πολύ σύντομα αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος απολύμανσης, εν αντιθέσει με άλλες μεθόδους απολύμανσης οι οποιες αφήνουν κατάλοιπα αερίων και βλαβερά σωματίδια. Η βιολογική απολύμανση γίνεται με την έκχυση ενός μείγματος εξαερωμένου νερού και όζοντος που παράγεται από τον ατμοσφαιρικό αέρα, εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα υγρασίας και όζοντος, ώστε να επιτευχθεί μια άριστη απολύμανση.

Κανένα άλλο αναλώσιμο δεν χρειάζεται να προστεθεί. Η αγωγή με χρήση αερίου όζοντος φθάνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς σε όλα τα σημεία και δεν εξαιρούνται  σημεία στα οποία δεν είναι δυνατή η απολύμανση. Χάρις σε αυτήν την μοναδική διαδικασία, ακόμα και τα πολύ ανθεκτικά βακτήρια, όπως ο MRSA  και ο VRE  δεν επιβιώνουν με αυτήν την απολύμανση.

Λειτουργία απολύμανσης με όζον της Ecozone

Τα σύστημα επεξεργασίας επιφανειών και αέρα της Ecozone  έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν σε κύκλο διπλού σταδίου που περιλαμβάνει την παραγωγή αέρα εμπλουτισμένου με όζον και την αποσύνθεση του μικροβιακού φορτίου, σε πρώτο στάδιο και την αποσύνθεση του εναπομείναντος όζοντος, σε ένα δεύτερο στάδιο. Γενικά στα συστήματα DDBD, η ενεργειακή πυκνότητα σε μια δεδομένη τάση είναι αντιστρόφως ανάλογη με την απόσταση μεταξύ ζευγών ηλεκτροδίων αντίθετης πολικότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μια σημαντική πτώση της ενεργειακής πυκνότητας καθώς ο χωρικός διαχωρισμός από ένα σημείο εκφόρτισης αυξάνεται. Στη διασταυρούμενη σειρά πολλαπλών ηλεκτροδίων της παρούσας εφεύρεσης, η γεωμετρική τοποθέτηση των ηλεκτροδίων σε τριάδες αυξάνει την αποδοτικότητα του συστήματος μέσω δύο παραμέτρων, την εγγύτητα των αντίθετα φορτισμένων ηλεκτροδίων και την πολλαπλότητα των ηλεκτροδίων που διαμορφώνονται σε τριάδες, δηλαδή, criss cross array των τριών. Με αυτή τη τεχνολογία επιτυγχάνεται μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική διαδικασία απολύμανσης  επιφανειών και αέρα σε οποιοδήποτε περιβάλλοντα χώρο (υψηλής  θερμοκρασίας ,  χαμηλής υγρασίας, ισχυρής παρουσίας μούχλας και άλλα)   με σταθερή παραγωγή όζοντος κάτι που την κάνει μοναδική.

Λειτουργία υπερβαρικού θαλάμου IHC Hytech

Η υπερβαρική θεραπεία οξυγόνου (HBOT)  περιλαμβάνει τη φαρμακευτική χρήση οξυγόνου σε επίπεδα υψηλότερα από την ατμοσφαιρική πίεση. Η θεραπεία μέσω εισπνοής 100% καθαρού οξυγόνου ενισχύει το σώμα, συμβάλλοντας στη  φυσική διαδικασία αποθεραπείας. Η λειτουργία εκτελείται σε ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα από εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο παρακολουθεί τον ασθενή. Υπό κανονικές συνθήκες, το οξυγόνο μεταφέρεται σε όλο το σώμα μόνο από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Με τη HBOT, το οξυγόνο μπορεί να μεταφέρεται σε περιοχές όπου η κυκλοφορία είναι μειωμένη ή μπλοκαρισμένη. Με αυτόν τον τρόπο, το επιπλέον οξυγόνο μπορεί να φτάσει σε όλους τους προβληματικούς ιστούς ώστε το σώμα να υποστηρίξει τη δική του διαδικασία επούλωσης. Το αυξημένο οξυγόνο ενισχύει σημαντικά την ικανότητα του οργανισμού να σκοτώνει βακτήρια, να μειώνει το οίδημα και να επιτρέπει στα νέα αιμοφόρα αγγεία να αναπτύσσονται πιο γρήγορα στις πληγείσες περιοχές. Είναι μια απλή, μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία η οποία  βελτιώνει την ποιότητα ζωής του ασθενούς σε πολλούς τομείς όταν το τυπικό φάρμακο είναι ανεπαρκές.